085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Den Haag
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Den Haag

Aanbouw in Den Haag

Woon je in Den Haag of omgeving en wil je graag een aan-, op- of uitbouw? de door ons aangedragen professional help je hier graag mee. Bij aanbouw komt meer kijken dan je denkt. Met alleen de fundering ben je er niet. Door onze zorgvuldige en volledige werkwijze zit je goed bij ons voor een aan- of uitbouw van begin tot eind. Dat betekent dat wij ook de vloer, het dak de wanden en kozijnen gebruiksklaar opleveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor je aanbouw kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit doe je door telefonisch contact met ons op te nemen via 085 - 106 1600 of door het contactformulier op de contactpagina in vullen. Wij komen dan bij je langs en bekijken de situatie en bespreken je wensen en het budget. Aan de hand daarvan stellen we een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast. Ga je akkoord met het voorstel? Dan starten we zo snel mogelijk met de bouwwerkzaamheden voor de aanbouw. Wilt je meer weten over de werkwijze van ons aannemersbedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606