015 - 666 74 04

Aanbouw in Den Haag

Woon je in Den Haag of omgeving en wil je graag een aan-, op- of uitbouw? Ana Bouw help je hier graag mee. Bij aanbouw komt meer kijken dan je denkt. Met alleen de fundering ben je er niet. Door onze zorgvuldige en volledige werkwijze zit je goed bij ons voor een aan- of uitbouw van begin tot eind. Dat betekent dat wij ook de vloer, het dak de wanden en kozijnen gebruiksklaar opleveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor je aanbouw kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit doe je door telefonisch contact met ons op te nemen via 015 - 666 74 04 of door het contactformulier op de contactpagina in vullen. Wij komen dan bij je langs en bekijken de situatie en bespreken je wensen en het budget. Aan de hand daarvan stellen we een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast. Ga je akkoord met het voorstel? Dan starten we zo snel mogelijk met de bouwwerkzaamheden voor de aanbouw. Wilt je meer weten over de werkwijze van ons aannemersbedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Woningbouw
• Renovatie
• Isolatie
• Uitbouw
• Verbouw
• Projectbouw

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Spijkenisse, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging