0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Den Haag
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Den Haag

Renovatie specialist in Den Haag

Voor het renoveren van je woning in de regio Den Haag ben je bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de project- en utiliteitsbouw ben je bij ons vrijwel verzekerd van een woning die voldoet aan al je wensen.

Bij het renoveren combineren wij onze deskundigheid met jouw behoefte om je droomhuis te realiseren. Daarbij komen wij met voorstellen en praktische oplossingen. Jij maakt vanzelfsprekend de uiteindelijke keuze. Tijdens het bouwen en verbouwen van de woning onderhouden wij daarom intensief contact. Elke beslissing wordt in overleg genomen. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang en staan wij je bij met advies. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een:

  • Gevelrenovatie
  • Balkonrenovatie
  • Dakkapelrenovatie
  • Keukenrenovatie
  • Verandarenovatie

Renovatie van monumentale panden

In Den Haag en omgeving staan wij bekend als specialist op het gebied van renovatie en verbouwingen van monumentale panden. Een negentiende-eeuws klassiek bouwwerk vergt een voorzichtige benadering: wanneer de klassieke uitstraling behouden moet blijven is het belangrijk goed te kijken naar de traditionele materialen die al in het pand gebruikt zijn. In Den Haag en omgeving staan vele rijksmonumenten die vallen onder beschermde dorps- of stadsgezichten. Doordat wij alleen met vakkundige en ervaren aannemers werken weet je zeker dat wij steeds een prachtig eindresultaat afleveren, dat aan al je wensen voldoet.

Contacteer de door ons aangedragen professional in Den Haag

Wil je jouw woning of een deel van je woning laten renoveren?  In Den Haag kun je terecht bij bedrijfsnaam. Bel 0800 255 3733 voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606