015 - 666 74 04

Bouwbedrijf in Den Haag

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Den Haag of in de omgeving van Den Haag die iedere klus aan kan? Zoek dan niet verder, Ana Bouw staat voor je klaar. Wij bouwen voor de toekomst. Voortdurend vernieuwen en verbeteren wij als bouwbedrijf methodes en materialen in de woningbouw.

Droomhuis bouwen?

Sta je op het punt om je droomhuis te gaan bouwen? Ga dan eens praten met de ervaren vakmensen van ons bouwbedrijf in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen en zijn daardoor goed op de hoogte van de mogelijkheden wat betreft materialen en technieken.

In overleg met jou als klant gaan we aan de slag om al je wensen op woongebied te verwezenlijken. Onze bouwvakkers hebben een ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouwwoningen en renovaties.  En van die ervaring kun jij profiteren. In overleg met de architect is alles mogelijk op het gebied van woningbouw.

Kwalitatief bouwbedrijf

De bouw of verbouwing van een eigen huis is voor veel mensen een ware mijlpaal. Daarom is het logisch dat je daarbij alleen de beste vakmensen in de arm wilt nemen. Zoek je kwaliteit en een persoonlijke benadering? Dan ben je bij ons bouwbedrijf in Den Haag bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise en kundigheid in huis die nodig is om je woonwensen uit te laten komen.

Wij regelen alles voor je, van ontwerp en tekenwerk tot bouwaanvragen en constructieberekeningen. Door ons in te schakelen bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Onze optimale begeleiding zorgt ervoor dat je altijd een prachtig eindresultaat krijgt, dat tot in de details perfect is uitgewerkt.

Contacteer Ana Bouw in Den Haag

Wil je een nieuwe woning laten bouwen of je huidige woning grondig laten verbouwen? In Den Haag staat ons bouwbedrijf voor je klaar. Bel 015 - 666 74 04 of kom met ons in contact via het contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Woningbouw
• Renovatie
• Isolatie
• Uitbouw
• Verbouw
• Projectbouw

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Spijkenisse, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging