015 - 666 74 04

Nieuwbouw in Den Haag

Aannemersbedrijf Ana Bouw helpt je met nieuwbouw in Den Haag en omgeving. Jarenlange ervaring in zowel grootschalige bouwprojecten als kleinere klussen maken ons de expert op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Als aannemer in Den Haag hebben wij een persoonlijke benadering, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan.

Bij aanvang van een nieuw project, zoals nieuwbouw, overleggen wij eerst alles uitgebreid voor we de planning maken. Zo weet je als klant precies weet wat je van ons kunt verwachten. Vervolgens werken wij de gemaakte plannen volgens een strak schema uit, waardoor de bouwtijd tot een minimum beperkt blijft.

Van tekentafel tot oplevering

Een project begint al op de tekentafel. Door duidelijk de wensen van de als opdrachtgever in kaart te brengen, komen wij met een plan voor de nieuwbouw dat je volledige goedkeuring als klant kan wegdragen.

Door jarenlange ervaring in het plannen en begeleiden van nieuwbouw en verbouw weten wij inmiddels waar de mogelijke knelpunten zitten. Vooral een duidelijke en strakke planning en goede afspraken met zowel de opdrachtgever, de gemeente als andere betrokkenen zijn hierbij belangrijk. Wil je meer weten over nieuwbouw in Den Haag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Bel naar 015 - 666 74 04 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Ook voor het regelen van de bouwvergunning kun je bij ons terecht!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Woningbouw
• Renovatie
• Isolatie
• Uitbouw
• Verbouw
• Projectbouw

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Spijkenisse, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging