Verbouwing in Den Haag

Als aannemer vinden wij het belangrijk dat u met al uw aanvragen en ideeën bij ons terecht kunt. Daarom neemt u niet alleen contact met ons op als u een nieuwe woning wilt laten bouwen of iemand nodig heeft voor de plaatsing van een aanbouw. Ook voor de uitvoering van een verbouwing bent u in Den Haag bij Nexoz Onderhoud & Klusbedrijf aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen stellen uw wensen centraal en zijn onder andere in te schakelen voor de verbouwing van uw:

  • keuken
  • zolder
  • badkamer
  • complete woning

Of u nu de indeling van uw keuken wilt laten veranderen, uw badkamer wilt laten opknappen of van uw rommelzolder een kantoor wilt laten maken; wij zorgen voor het resultaat waar u om gevraagd heeft.

Offerte opstellen voor een verbouwing

Heeft u al een aantal ideeën op papier staan voor een verbouwing, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een bouwplan? Nexoz Onderhoud & Klusbedrijf beschikt over de benodigde ervaring en kennis waar u naar op zoek bent.

Maar ook als u zelf nog helemaal geen ideeën heeft kunt u op onze vakmensen rekenen. Wij gaan graag met u in gesprek om u te helpen met het maken van lastige keuzes en om u meer te vertellen over de verschillende mogelijkheden. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een offerte op voor de verbouwing en kan er, nadat u akkoord gaat, gestart worden met de werkzaamheden. Bel 070 - 701 02 74 om met ons in contact te komen of maak gebruik van het contactformulier.